aanbod

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een passende huisstijl, schrijven van teksten, het ontwikkelen van nieuwe concepten, verzorgen van passende fotografie of het ondersteunen van marketing-/communicatieprojecten. Ik help je graag verder. Ook ben ik inzetbaar als interim communicatieadviseur.

Wat doe ik?

A

Tijdelijke hulp (freelance)

Een extra boost geven aan een project om de deadline te halen? Dat doe ik met veel enthousiasme en energie. En ik verdwijn weer als de klus geklaard is.

Jouw huisstijl

Een stijl die ‘past als een jasje’, waar je trots op bent en die doorgevoerd kan worden op verschillende (social) middelen.

Jouw WordPress website

Natuurlijk responsive & jouw stijl netjes doorgevoerd. Bij oplevering altijd een korte training zodat jij de site zelf actueel kunt houden.

Fotografie

Goede beelden zijn zo belangrijk. Fotografie voor campagnes maar ook profielfoto’s voor (social) medi, ik doe het met veel plezier. Op naar een goede beeldbank.

l

Tekstschrijven

Voor artikelen, websites (SEO) of campagnes. Schrijven met een doel & resultaat. Dat is waar ik voor sta.

Conceptontwikkeling

Goed idee, maar weet je nog niet hoe je het goed in de markt kan zetten? Ik help je graag met het complete pakket. Van concept tot strategie.

Arbeidsmarktcommunicatie

Op zoek naar nieuwe medewerkers? En wil je de juiste personen interesseren om te werken bij jouw bedrijf? Ik kan je helpen met een doelgerichte  campagne. 

Social media campagne

Je hebt ‘een dijk’ van een website, maar het bezoek blijft wat achter? Social media kan hierbij helpen. ‘Organisch’ of door het opzetten van een campagne.

(Online) participatietrajecten

Alleen ga je sneller, samen kom je verder! Heel belangrijk om stakeholders te betrekken bij jouw project. Hoe doe je dit slim? Daar heb ik wel ideeën over!

In 2 weken een positieve impuls geven aan onze arbeidsmarktcommunicatie. Dat is meer dan gelukt. Estagram heeft een prachtige website opgeleverd die volledig voldoet aan onze vraag. De samenwerking was erg prettig en flexibel.

Cindy Mattijssen, strategisch communicatieadviseur De Haagse Scholen

Bij het redigeren van 2 artikelen op mijn vakgebied heeft Esther de juiste toon weten te raken. Met haar schrijfstijl weet ze de kern van de boodschap sterk neer te zetten. Ik kreeg veel complimenten en positieve reacties.

Jacqueline Landman, interim HR adviseur @Boogschutter advies

Eén van de belangrijkste dingen bij het communiceren, is om te horen wat er niet gezegd wordt!