mijn werk

Trots ben ik op alle projecten waar ik mijn steentje aan heb bij mogen dragen. Gaan voor het beste resultaat is mijn motto, in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. En we stoppen pas als we beiden 100% tevreden zijn.

blog

9 tips voor aantrekkelijke digitale bijeenkomsten

Bijeenkomsten zijn een effectief middel voor het overbrengen van een boodschap. Daarnaast zorgen ze voor verbinding. Door corona is het lastig om voor een groter gezelschap een fysieke bijeenkomst te organiseren. Ook digitaal is veel mogelijk. Hoe zorg je voor een aantrekkelijke digitale bijeenkomst? Aantrekkelijk voor de deelnemers om te (blijven) kijken? Ik geef je hiervoor graag 9 tips.

In 2 weken een positieve impuls geven aan onze arbeidsmarktcommunicatie. Dat is meer dan gelukt. Estagram heeft een prachtige website opgeleverd die volledig voldoet aan onze vraag. De samenwerking was erg prettig en flexibel.

Cindy Mattijssen, strategisch communicatieadviseur De Haagse Scholen

Bij het redigeren van 2 artikelen op mijn vakgebied heeft Esther de juiste toon weten te raken. Met haar schrijfstijl weet ze de kern van de boodschap sterk neer te zetten. Ik kreeg veel complimenten en positieve reacties.

Jacqueline Landman, interim HR adviseur @Boogschutter advies

Laten we een project starten

Privacyverklaring

15 + 1 =