mijn werk

Trots ben ik op alle projecten waar ik mijn steentje aan heb bij mogen dragen. Gaan voor het beste resultaat is mijn motto, in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. En we stoppen pas als we beiden 100% tevreden zijn.

oktober 2020

online event vol verbinding en inspiratie

De opdracht

Hoe organiseer je een evenement waar ontmoeten en elkaar inspireren centraal staan als dit fysiek niet kan door corona? Juist, online! Maar zijn verbinding en inspiratie wel online over te brengen? Ja, zeker!

Voor het Sociaal Economisch Netwerk organiseerden we een bruisend live event, opgenomen vanuit een wel heel bijzondere locatie. De bovenste verdieping van De Bolder, het imposante gebouw van Mammoet. 

In 2 weken een positieve impuls geven aan onze arbeidsmarktcommunicatie. Dat is meer dan gelukt. Estagram heeft een prachtige website opgeleverd die volledig voldoet aan onze vraag. De samenwerking was erg prettig en flexibel.

Cindy Mattijssen, strategisch communicatieadviseur De Haagse Scholen

Bij het redigeren van 2 artikelen op mijn vakgebied heeft Esther de juiste toon weten te raken. Met haar schrijfstijl weet ze de kern van de boodschap sterk neer te zetten. Ik kreeg veel complimenten en positieve reacties.

Jacqueline Landman, interim HR adviseur @Boogschutter advies

Laten we een project starten

Privacyverklaring

15 + 1 =