mijn werk

Trots ben ik op alle projecten waar ik mijn steentje aan heb bij mogen dragen. Gaan voor het beste resultaat is mijn motto, in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. En we stoppen pas als we beiden 100% tevreden zijn.

onlangs gerealiseerd

Website voor jong & ambitieus engineeringsbureau

De opdracht

Marketing & communicatie is voor iedere opdrachtgever en iedere doelgroep anders. Dat maakt het zo leuk! Voor Thijs en Sebastiaan mocht ik een passende website ontwikkelen voor TSB Infra Solutions. Het online, digitale visitekaartje met een prominente plek voor de gerealiseerde projecten en de rol die TSB Infra Solutions daarin heeft gespeeld.

Mooi ontwikkeltraject, top om te zien dat tips om het ‘bezoek’ te verhogen op de website ook echt opgevolgd worden. Go, go, go Thijs en Sebastiaan!

In 2 weken een positieve impuls geven aan onze arbeidsmarktcommunicatie. Dat is meer dan gelukt. Estagram heeft een prachtige website opgeleverd die volledig voldoet aan onze vraag. De samenwerking was erg prettig en flexibel.

Cindy Mattijssen, strategisch communicatieadviseur De Haagse Scholen

Bij het redigeren van 2 artikelen op mijn vakgebied heeft Esther de juiste toon weten te raken. Met haar schrijfstijl weet ze de kern van de boodschap sterk neer te zetten. Ik kreeg veel complimenten en positieve reacties.

Jacqueline Landman, interim HR adviseur @Boogschutter advies

Laten we een project starten

Privacyverklaring

13 + 7 =