Logo & website voor Beekes Bewindvoering

Samen op zoek gaan naar de identiteit van de organisatie. Het is telkens een mooie en unieke reis. Lees hier meer over de ontwikkeling van het nieuwe logo & website voor Beekes Bewindvoering.

een logo straalt uit wie jij bent

‘Kun jij mij helpen met het maken van een website’, was de vraag van Diana.

Een website is slechts een middel om jouw boodschap en identiteit over te brengen bij de doelgroep. Ik vind dat een uitstraling ‘moet passen als een jasje’ en netjes en uniform doorgevoerd moet worden binnen communicatiemiddelen. Een mooie reis die ik graag maak samen met de opdrachtgever.

Diana staat met Beekes Bewindvoering voor een persoonlijke benadering. Haar motto: echt toegevoegde waarde leveren door de cliënt weer te helpen met het in orde te krijgen van de financiële huishouding. Diana is een warme persoonlijkheid met veel ervaring bij financiële dienstverleners en als vrijwilliger bij Schuldhulpmaatje en heeft oprechte aandacht voor haar gesprekspartner.

De mooie gesprekken met Diana hebben geresulteerd in een prachtig, onderscheidend logo dat warmte & persoonlijkheid uitstraalt. Deze stijl is uiteraard doorgevoerd op de website. Let in het bijzonder ook op de speciale (profiel)foto’s die we voor dit doeleinde gemaakt hebben.

Diana, bedankt voor de fijne, creatieve en inspirerende samenwerking en veel succes met Beekes Bewindvoering. Met jouw ervaring, persoonlijkheid, strategie en visie weet ik zeker dat je voor veel mensen een waardevolle bijdrage kunt leveren bij het op orde brengen van de financiële huishouding.