nieuwe huisstijl schoonheidssalon nicolette

Een huisstijl die voor verschillende doeleinden te gebruiken is: bestickering op de ruit, borduring op bedrijfskleding en natuurlijk andere uitingen.

nieuwe, passende huisstijl

Nicolette is al enkele jaren schoonheidsspecialiste. Ze doet dit met veel passie en plezier. Professie & klasse staan voor haar hoog in het vaandel. Via een collega schoonheidsspecialiste Vanessa had zij Estagram als tip gekregen. Nicolette ‘viel’ namelijk als een blok voor het nieuw ontwikkelde logo van schoonheidssalon Vanessa.

Op zoek naar het logo met de ‘wauw’ factor

Elke opdracht is uniek, dus ook met Nicolette startte het traject met een leuke vragenlijst om op deze manier meer inzicht te krijgen in de kleurstelling en stijl. Twee heel verschillende logo’s zijn opgeleverd in de eerste fase. De keuze van Nicolette was helder. Ze wilde graag een logo waarin bruin/zwart gecombineerd werd met een goudkleur. En haar initialen wilde ze graag op een sjieke manier terug laten komen.

Na een mooi proces zijn we gekomen tot een prachtig en stijlvol logo. Een logo dat Nicolette nu met trots voert en binnenkort in haar nieuwe schoonheidssalon.

Bij alle logo-ontwerpen wordt rekening gehouden met verschillende toepassingen en achtergronden. En worden de logo’s opgeleverd als .eps, .ai, .jpg en .png met een mooi stijlsheet waarin het gebruikte lettertype en de kleuren beschreven staan.