Fotografie trendvision award

Ivonne had dit jaar een doel gesteld. Ze doet mee aan de Trendvision Award van Wella. In opdracht van Ivonne zijn verschillende modellen op een natuurlijke manier gefotografeerd voor haar deelname.

fotografie trendvision award

Ivonne Martens is een professionele kapster die altijd op zoek is naar inspiratie & nieuwe mogelijkheden. Dit jaar heeft ze besloten om mee te doen aan de Trendvision Award van Wella Professional. Samen maakten we enkele maanden geleden de foto’s van haar modellen. Super om ook weer iets met fotografie te doen. En dan lekker uit de comfortzone, ik hou ervan.

Ivonne is voor dit project aan de slag gegaan met pasteltinten. Deze heeft ze gestempeld in het haar van verschillende modellen. Een mooie subtiele verschijning, de perfecte Ibiza-look. In totaal hebben we drie modellen gefotografeerd. We hebben gekozen voor een zachte uitstraling zowel in fotografie, make-up & styling. Helaas behoorde ze niet tot de finalisten, maar de ervaring en de samenwerking smaakten aan beiden kanten absoluut naar meer. Ivonne, je bent een kanjer, bedankt voor de fijne & creatieve samenwerking.