nieuwe website workoutbox

Na bijna een jaar in Bleiswijk is de WorkOutBox een mooi begrip. Tijd om de website in lijn te brengen met de mooie missie en visie van deze unieke manier van sporten.

een nieuwe website voor de workoutbox

Sporten bij de WorkOutBox moet je ervaren. Enthousiaste eigenaar Bill heeft een uitgesproken visie op hoe je sport met resultaat en ‘fun’. En met resultaat, na een jaar in Bleiswijk is de WorkOutBox al een mooi begrip geworden.

Bill was op zoek naar een website waarin dit gevoel tot zijn recht kwam. De WorkOutBox is er voor iedereen. Wat trainen bij de WorkOutBox zo bijzonder maakt, is het ’teamgevoel’, afwisselende workouts en fun. Gekozen is voor een website met robuuste vormen afgewisseld met subtiele rondingen.

Een proeftraining is gratis. Want het is belangrijk om vooraf, zonder verplichtingen, te ervaren of de WorkOutBox bij je past. Daarom neemt deze ‘button’ een belangrijke positie in op de website.

Onder enige tijdsdruk is deze website ontstaan. De vorige website was gemaakt in Adbobe Muse, een programma dat niet meer ondersteunt wordt. Binnen een week zijn we tot dit concept gekomen. Top samenwerking! Bill en team, veel succes met jullie mooie website.

👊 🙌