huisstijl & website Puur Petra

ontwikkeling van een pakkende, krachtige huisstijl doorgevoerd op een informatieve, aantrekkelijke website met online boekingsmogelijkheid.

huisstijl & website voor Puur Petra

Petra had de website gezien van schoonheidssalon Vanessa en was direct onder de indruk van de ontwikkelde stijl. Altijd mooi als klanten via via komen…

De opdracht
Petra de Haas heeft zich gespecialiseerd in natuurlijke schoonheidsbehandelingen. Ze werkt met speciale, plantaardige producten. Haar identiteit wilde ze graag terug laten komen in haar huisstijl en website.

Hoe?
We zijn gestart met de ontwikkeling van het logo. Na een zorgvuldig ontwerpproces hebben we een prachtig en uniek logo gevonden.

Online boeken van afspraken
Daarna was het tijd voor de volgende stap: de website. Op basis van de huidige website is gekeken naar een praktische sitestructuur. Het online boeken van een afspraak was een grote wens.

Naast informatie over de dienstverlening van Puur Petra, staat het online boeken van een afspraak centraal. Klanten kiezen een beschikbaar moment, krijgen een bevestiging van Puur Petra en ontvangen één dag voordat de afspraak is, een herinnering.

Tevens is er een slag gemaakt in de teksten. Kort en bondig, rekening houdend met SEO (search engine optimalization).

Ik ben trots op het resultaat, fris, helder, duidelijk en met natuurlijke elementen. Petra, ik wens je heel veel succes met Puur Petra!