logo & website Consult4Food

ontwikkeling van een pakkende, krachtige huisstijl doorgevoerd op een informatieve, aantrekkelijke website.

huisstijl & website voor Consult4Food

Weer zo’n leuke opdracht… Samen bedenken wat er nodig is, wat past en vooral samen creëren. Dit was weer een juweeltje van een opdracht waar alles mooi bij elkaar kwam.

Wie?
Op een verantwoorde, effectieve, gezonde en leuke manier afvallen… Dat is waar Juliette voor staat. En met haar sprankelende persoonlijkheid, kennis en enthousiasme is het ‘bijna’ een feestje.

Hoe?
Juliette werkt vanuit de bestaande situatie. Op basis van het huidige voedingspatroon geeft zij advies om toe te werken naar een langdurige, gezonde levensstijl. Geen standaard diëten dus. Persoonlijk contact en op een fijne manier sporten is tijdens het traject ontzettend belangrijk. Hiervoor is Juliette een mooie samenwerking aangegaan met The WorkoutBox.

Pssst…
Heb je de mooie actie van Consult4Food en The WorkoutBox al gezien? Je kan nog meedoen!

Wat?
Samen met Juliette is een krachtig logo ontworpen dat bij haar en haar dienstverlening past. Uiteraard is deze huisstijl doorgevoerd op de informatieve, persoonlijke website voor Consult4Food.

Het houdt niet op bij oplevering van de website
Sterker nog… dan begint het pas. Vandaar dat ik na oplevering van de website, een instructiesessie organiseer waarbij de opdrachtgever leert hoe hij/zij de website actueel en veilig kan houden.

En hoe leuk is het als je tijdens deze instructie ziet dat het logo al is toegepast op de laptoptas?

Juliette, ik kijk terug op een mooi traject en wens je heel veel succes en plezier met Consult4Food. Ik kijk terug op een mooi samenwerkingstraject.