Nieuwe website voor schoonheidssalon Vanessa

Een nieuwe website hoort bij een professionele schoonheidssalon. Een site die eenvoudig bij te houden is, visueel, informatief, responsive en een verzorgde uitstraling.

Een nieuwe website voor schoonheidssalon vanessa

Goed voorbereid ging Vanessa van start met haar nieuwe website. Zelfs een training WordPress was gevolgd. Toch was het maken van een website een grotere klus dan gedacht. En met een volle agenda was er weinig tijd om aan de website te werken.

Omdat de website al uit de lucht was, zat er wel enige tijdsdruk op de nieuwe website. Natuurlijk is de nieuwe website geheel doorgevoerd in de opgezette huisstijl. Met mooie, persoonlijke foto’s heeft de website een lichte en uitnodigende uitstraling, passend bij de salon.

Natuurlijk is er ook rekening gehouden met Search Engine Optimalization (SEO) want het doel van Vanessa is toch echt om met de woorden schoonheidssalon Bleiswijk bovenaan te staan.

Ook is de LaPosta nieuwsbriefmodule geïntegreerd in de website. Vanessa heeft ontzettend veel kennis die ze graag met haar klanten en andere geïnteresseerden wil delen. Waardevolle informatie over het (onder)houden van een gezonde huid en lichaam en absoluut geen spam. ‘Want daar hou ik ook niet van’, licht Vanessa toe.