logo & website Resultaat Bereiken

het ontwikkelen van een huisstijl voor een ZZP-er met een brede dienstverlening. Door het vraagstuk vanuit de persoon te benaderen is dit gelukt.

huisstijl & website voor Resultaat Bereiken.nl

Maarten, een oud collega bij Achmea, is begin dit jaar gestart met coaching-, interim-management en advieswerkzaamheden.

Ik ken Maarten als een manager die oprecht geïnteresseerd is in mensen en die zeer creatief kan denken waardoor verrassende oplossingen ontstaan. Ontzettend tof dat hij mij vroeg hem te helpen bij het visualiseren van zijn corporate identiteit in diverse middelen.

Wie hij was wist ik wel maar toch leverde het traject verrassende inzichten op. Toen ik hem vroeg naar mooie kleuren, noemde hij als eerste blauw. Toch is in de huisstijl ook warm paars en oranje verwerkt. Kleuren waar hij in eerste instantie zelf niet aan dacht, maar door de persoonlijke, menselijke benadering kwamen deze kleuren sterk naar voren. Door de combinatie met blauw (zakelijk & gestructureerd) en groen (nieuwe idee├źn, groei) en de vloeiende overlopen, klopt de stijl helemaal waar Maarten voor staat.

Door mooie vragen laat hij mensen zelf tot de kern van het probleem komen.

Door je bewust te worden, kun je werken aan veranderingen

Mocht je nog op zoek zijn naar een stevige manager met sociale skills, een coach of heb je op een specifiek vlak behoefte aan advies… ik kan Maarten van harte aanbevelen. Uiteraard vind je meer informatie op de website.

Opgeleverde middelen: logo, visitekaartje, sjabloon voor briefpapier, sjabloon voor een Powerpoint presentatie, insteekmap en een website met passende SEO teksten.