Een nieuwe website voor Volare

Een borduur- en bedrukservice waarbij je zelf de producten kunt voorzien van een passende borduring of bedrukking.

Een nieuwe website voor Volare

Ik wil een website waarbij mensen zelf hun tekst op het product kunnen zetten. En ik wil dit niet ‘op maat’ laten ontwikkelen want dan moet ik wel heel veel spulletjes verkopen om dat terug te verdienen… Eerst maar eens kijken hoe het loopt.

Een mooie en vooral uitdagende vraag van eigenaresse Claudia. Volare kan vrijwel alle producten voorzien van een borduring of bedrukking. We besloten om te starten bij de kraamcadeautjes. Ook deze website is in mijn favoriete programma WordPress gemaakt. Ik werk graag met dit programma vanwege de vele mogelijkheden en ook de klant kan – na een instructie – de website eenvoudig actueel houden.

Een persoonlijker kraamcadeautje bestaat niet

Op de nieuwe website van Volare is het mogelijk om een verlanglijstje te maken met favoriete producten en deze te mailen naar vrienden of bekenden. Tevens is het mogelijk om zelf te bepalen waar jij de tekst geplaatst wil hebben, in welk lettertype en in welke kleur. Na het doen van de bestelling, wordt het product zorgvuldig voorzien van een borduring. Dit is een eerste versie van de website. Claudia heeft grootse plannen en zal de komende periode de website verder aanvullen, onder andere met bedrijfskleding en speciale geboortekisten. Ook het badtextiel wordt verder aangevuld.