Cheers! Op een prachtig 2020

Het leven kent diepe dalen en mooie pieken. Ik heb het geluk dat ik beide kanten heb mogen beleven. Want weet je… geen hoogtepunt, zonder diep dal. De weg van groei gaat niet vanzelf. Maar als je die weg bewandelt, kan ik alleen maar zeggen. Het is een mooie weg!

2019 stond in het teken van keihard werken, soms met wat stress. Maar gelukkig was er ook plek voor ‘fun’.
Want humor is in veel gevallen mijn redding. Humor ontspant, relativeert en verbindt!

Zo aan het einde van het jaar, wanneer ik achterom kijk, kan ik alleen maar trots en tevreden zijn. Want tjee… wat ik heb ik weer mogen werken aan prachtige opdrachten, ontzettend leuke mensen leren kennen en waardevolle (levens)lessen mogen leren.

Jaaroverzicht 2019

Als je aan zoveel leuke opdrachten werkt, kun je uiteraard nooit volledig zijn. De meeste werkzaamheden vind je op de pagina trots op.

Via onderstaande visualisatie staan ‘in vogelvlucht’ de mooie opdrachten waaraan ik heb mogen werken. Zeker geen rechte wegen, maar een reis vol met ontdekkingen, maar wel met prachtige resultaten (#trots).

En waar ik ook blij mee ben: mijn grote passie fotografie. Stond door drukte op een laag pitje, maar ik merkte dat ik energie kreeg van fotograferen. Waar ik voorheen vooral mensen fotografeerde, heb ik dit jaar landschapsfotografie ontdekt. Volg mij gerust op Instagram, daar deel ik met regelmaat mooie plaatjes.

 En komend jaar?

… Mag ik werken als specialist arbeidsmarktcommunicatie voor Eneco. Een mooie opdracht van een half jaar. TOF! Want voor het omschakelen naar duurzame energie, zijn talenten nodig op tal van vlakken. Ik hoop een bijdrage te leveren op het gebied van online communicatie, het bereiken van de juiste doelgroepen en persoonlijke beleving. Met als doel: het positioneren van Eneco als sterk werkgeversmerk.

 

 

In dezelfde week ook de prijsuitreiking van de Tuinbouw Ondernemersprijs 2020, op woensdag 8 januari. Het event van de Nederlandse tuinbouwsector. Ik heb het afgelopen jaar de ‘social kanalen’ beheert. Mijn opdracht: nieuwe doelgroepen bereiken (lees: jonge tuinbouwondernemers). Dit hield in treffende content verzorgen. En ik denk dat dit – gezien de groei in volgers en bereik – gelukt is.

Natuurlijk doe ik op woensdag 8 januari ook live verslag via de social kanalen van de Tuinbouw Ondernemersprijs. Dus kijk je mee?

Mijn basis

Mooie woorden over groei en ontwikkelingen en uitdagende opdrachten… Maar ik ben mij er heel goed van bewust dat ik dit allemaal niet had kunnen realiseren zonder ‘mijn mannen’. Dank voor de broodnodige spiegels die jullie mij voor hebben gehouden. En dank voor jullie eindeloze vertrouwen en geduld. Dit heeft gezorgd voor groei als persoon, maar ook als gezin!

Ik wens jou en iedereen die je lief is een ontzettend mooi, spetterend, vrolijk en bruisend 2020! Maak er iets moois van, want jij staat aan het roer. En ook gebeuren er minder leuke dingen, het is aan jou hoe je ermee omgaat. ENJOY!