Website voor een goed doel

Mensen die zich inzetten voor anderen, fantastisch! Werkend vanuit een prachtig verhaal. Daar verleen ik graag mijn bijdrage aan. De nieuwe website voor Stichting Power Zonder Kracht is live. Een mooi doel, vol passie nagestreefd door mooie mensen

Het zal je maar gebeuren… Als jonge vrouw door een spierziekte (HMSN) steeds minder kunnen en afhankelijk worden van anderen…Het overkwam Barbara. Een heerlijk mens, partner en moeder van prachtige pubertweeling, vol positiviteit en heerlijke humor. Een echte powervrouw.

Mellanie Giese-Kraaijenbos, Mellanie Kraaijenbos en Agnes Huurman wilden voorkomen dat Barbara steeds minder mee kon doen in de samenleving. Daarom bedachten ze 5 jaar geleden een plan en zetten ze de Stichting Power Zonder Kracht op. Door donaties is al veel bereikt, maar er is meer nodig om Barbara zo veel mogelijk zelfstandig haar leven te laten leven.

Dit doet de stichting door ervoor te zorgen dat:

  • Barbara’s woning aanpasbaar en levensloopbestendig blijft;
  • haar afhankelijkheid van voorzieningen vermindert;
  • ze eigen regie houdt over haar leven.
Stichting Power zonder kracht | Estagram
Website Stichting Power Zonder Kracht | Estagram

En voor dit mooie doel ontwikkelde ik de website en maakte ik foto’s van dit mooie gezelschap. Want als we het doen, doen we het goed! Leuk als je een kijkje neemt op de gloednieuwe website van Stichting Power Zonder Kracht

Naast doneren, kun je op de website zien wat de stichting al bereikt heeft en wat jij kunt doen om een bijdrage te leveren. Bijvoorbeeld door je spullen, als je toch online gaat kopen, te kopen via Sponsorkliks. Veel webwinkels zijn hierbij aangesloten, bijvoorbeeld Bol.com. Je koopt dan de spullen via Sponsorkliks en de Stichting Power Zonder Kracht ontvangt een financiele bijdrage. Zonder dat het jou een cent extra kost. 

En we bedachten nog iets leuks: Barbara gaat bloggen. Op haar eigen wijze, vol kracht en humor.