Over mij

Beelddenker, Latte Macchiato liefhebber, Mac freak, voorliefde voor mooie ontwerpen en beelden, WordPress liefhebber, woordengoochelaar en in geval van vrije tijd probeer ik ook mijn sportieve talenten verder te ontwikkelen.

Esther, aangenaam!

Als klein meisje was ik altijd al in de weer met schriftjes, teksten en talloze kleurtjes en stickers. Een mooi, aantrekkelijk en passend geheel maken. Dat is waar ik voor sta.

En nu nog hou ik mij als communicatieadviseur het liefst bezig met het totaalpakket: plan, huisstijl, tekst, beeld en inzet van verschillende middelen om jouw doel te bereiken.

Ik krijg energie van mensen. Wat beweegt hen om te doen wat ze doen. Razend interessant vind ik dat. En bovendien nuttig, want om effectief te communiceren zet je geen middelen in (‘doe maar een flyertje’), maar kijk je naar het doel en de doelgroep die je wilt bereiken. Daar zoek je passende kanalen en/of middelen bij. De ene keer is dat een website en bijeenkomst en de andere keer is dat een campagne via social media.

Ik heb als communicatieadviseur een sterke focus op online communicatie. Ik heb ervaring met het efficiƫnt inzetten van social media en websites. Ook hierbij staat jouw doelgroep altijd centraal!

Elk vraagstuk is uniek en dat vind ik geweldig!

jaar ervaring

projecten

Gemaakte foto's

Kopjes Latte Macchiato

LATEN WE EENS KENNIS MAKEN

Privacyverklaring

8 + 7 =